lacemurahcantik instagram hashtag profile picture

#lacemurahcantik photos & videos

1,034 Posts

Top lacemurahcantik Posts

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£
.
For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya.
.
Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘
.
Love, @adelea.co
.
#sayajuallace#sayajuallacemurah#minazlovers#minazpreloved#bajuraya2018#kainlacemurahmalaysia#bridesmaiddress#sayajualkainlacemurah#gridlace#lacemurahmalaysia#lacemurah#sayajuallace#lacepengantin#lacenikah#lacetunang#lacemalaysia#geometrylace#sayajualgeometrylace#geometrylacemurah#geometrylacecantik#gridlacemurah#gridlacecantik#lacecantik#lacemurahmalaysia#lacemurahcantik#lacecantikmurah#lacesulamcantik#lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£ . For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya. . Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘 . Love, @adelea .co . #sayajuallace #sayajuallacemurah #minazlovers #minazpreloved #bajuraya2018 #kainlacemurahmalaysia #bridesmaiddress #sayajualkainlacemurah #gridlace #lacemurahmalaysia #lacemurah #sayajuallace #lacepengantin #lacenikah #lacetunang #lacemalaysia #geometrylace #sayajualgeometrylace #geometrylacemurah #geometrylacecantik #gridlacemurah #gridlacecantik #lacecantik #lacemurahmalaysia #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacesulamcantik #lacesulammurah

🌸 FRENCH LACE READY STOK 🌸 BIDANG 60” πŸ’°RM17.00 semeter πŸ“²πŸ“²berminat utk fast respon blh wasap 0172377967 @ dm terus
#lacemurah#lacemurahmalaysia#lacemurahcantik#pradalace#lace#lacevital#lacelover#lacelovers#lacetunang#lacekahwin#lacevietnam#lacedress#kainsari#sari#sarimurah#sarimurahmalaysia#sarilovers#sariloves#saree#sareemurah

🌸 FRENCH LACE READY STOK 🌸 BIDANG 60” πŸ’°RM17.00 semeter πŸ“²πŸ“²berminat utk fast respon blh wasap 0172377967 @ dm terus #lacemurah #lacemurahmalaysia #lacemurahcantik #pradalace #lace #lacevital #lacelover #lacelovers #lacetunang #lacekahwin #lacevietnam #lacedress #kainsari #sari #sarimurah #sarimurahmalaysia #sarilovers #sariloves #saree #sareemurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£
.
For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya.
.
Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘
.
Love, @adelea.co
.
#sayajuallace#sayajuallacemurah#minazlovers#minazpreloved#bajuraya2018#kainlacemurahmalaysia#bridesmaiddress#sayajualkainlacemurah#gridlace#lacemurahmalaysia#lacemurah#sayajuallace#lacepengantin#lacenikah#lacetunang#lacemalaysia#geometrylace#sayajualgeometrylace#geometrylacemurah#geometrylacecantik#gridlacemurah#gridlacecantik#lacecantik#lacemurahmalaysia#lacemurahcantik#lacecantikmurah#lacesulamcantik#lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£ . For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya. . Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘 . Love, @adelea .co . #sayajuallace #sayajuallacemurah #minazlovers #minazpreloved #bajuraya2018 #kainlacemurahmalaysia #bridesmaiddress #sayajualkainlacemurah #gridlace #lacemurahmalaysia #lacemurah #sayajuallace #lacepengantin #lacenikah #lacetunang #lacemalaysia #geometrylace #sayajualgeometrylace #geometrylacemurah #geometrylacecantik #gridlacemurah #gridlacecantik #lacecantik #lacemurahmalaysia #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacesulamcantik #lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£
.
For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya.
.
Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘
.
Love, @adelea.co
.
#sayajuallace#sayajuallacemurah#minazlovers#minazpreloved#bajuraya2018#kainlacemurahmalaysia#bridesmaiddress#sayajualkainlacemurah#gridlace#lacemurahmalaysia#lacemurah#sayajuallace#lacepengantin#lacenikah#lacetunang#lacemalaysia#geometrylace#sayajualgeometrylace#geometrylacemurah#geometrylacecantik#gridlacemurah#gridlacecantik#lacecantik#lacemurahmalaysia#lacemurahcantik#lacecantikmurah#lacesulamcantik#lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£ . For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya. . Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘 . Love, @adelea .co . #sayajuallace #sayajuallacemurah #minazlovers #minazpreloved #bajuraya2018 #kainlacemurahmalaysia #bridesmaiddress #sayajualkainlacemurah #gridlace #lacemurahmalaysia #lacemurah #sayajuallace #lacepengantin #lacenikah #lacetunang #lacemalaysia #geometrylace #sayajualgeometrylace #geometrylacemurah #geometrylacecantik #gridlacemurah #gridlacecantik #lacecantik #lacemurahmalaysia #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacesulamcantik #lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£
.
For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya.
.
Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘
.
Love, @adelea.co
.
Pic credit to wajie ibrahim for sofea
.
#sayajuallace#sayajuallacemurah#minazlovers#minazpreloved#bajuraya2018#kainlacemurahmalaysia#bridesmaiddress#sayajualkainlacemurah#gridlace#lacemurahmalaysia#lacemurah#sayajuallace#lacepengantin#lacenikah#lacetunang#lacemalaysia#geometrylace#sayajualgeometrylace#geometrylacemurah#geometrylacecantik#gridlacemurah#gridlacecantik#lacecantik#lacemurahmalaysia#lacemurahcantik#lacecantikmurah#lacesulamcantik#lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£ . For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya. . Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘 . Love, @adelea .co . Pic credit to wajie ibrahim for sofea . #sayajuallace #sayajuallacemurah #minazlovers #minazpreloved #bajuraya2018 #kainlacemurahmalaysia #bridesmaiddress #sayajualkainlacemurah #gridlace #lacemurahmalaysia #lacemurah #sayajuallace #lacepengantin #lacenikah #lacetunang #lacemalaysia #geometrylace #sayajualgeometrylace #geometrylacemurah #geometrylacecantik #gridlacemurah #gridlacecantik #lacecantik #lacemurahmalaysia #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacesulamcantik #lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£
.
For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya.
.
Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘
.
Love, @adelea.co
.
#sayajuallace#sayajuallacemurah#minazlovers#minazpreloved#bajuraya2018#kainlacemurahmalaysia#bridesmaiddress#sayajualkainlacemurah#gridlace#lacemurahmalaysia#lacemurah#sayajuallace#lacepengantin#lacenikah#lacetunang#lacemalaysia#geometrylace#sayajualgeometrylace#geometrylacemurah#geometrylacecantik#gridlacemurah#gridlacecantik#lacecantik#lacemurahmalaysia#lacemurahcantik#lacecantikmurah#lacesulamcantik#lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£ . For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya. . Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘 . Love, @adelea .co . #sayajuallace #sayajuallacemurah #minazlovers #minazpreloved #bajuraya2018 #kainlacemurahmalaysia #bridesmaiddress #sayajualkainlacemurah #gridlace #lacemurahmalaysia #lacemurah #sayajuallace #lacepengantin #lacenikah #lacetunang #lacemalaysia #geometrylace #sayajualgeometrylace #geometrylacemurah #geometrylacecantik #gridlacemurah #gridlacecantik #lacecantik #lacemurahmalaysia #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacesulamcantik #lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£
.
For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya.
.
Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘
.
Love, @adelea.co
.
Pic credit to wajie ibrahim for sofea
.
#sayajuallace#sayajuallacemurah#minazlovers#minazpreloved#bajuraya2018#kainlacemurahmalaysia#bridesmaiddress#sayajualkainlacemurah#gridlace#lacemurahmalaysia#lacemurah#sayajuallace#lacepengantin#lacenikah#lacetunang#lacemalaysia#geometrylace#sayajualgeometrylace#geometrylacemurah#geometrylacecantik#gridlacemurah#gridlacecantik#lacecantik#lacemurahmalaysia#lacemurahcantik#lacecantikmurah#lacesulamcantik#lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£ . For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya. . Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘 . Love, @adelea .co . Pic credit to wajie ibrahim for sofea . #sayajuallace #sayajuallacemurah #minazlovers #minazpreloved #bajuraya2018 #kainlacemurahmalaysia #bridesmaiddress #sayajualkainlacemurah #gridlace #lacemurahmalaysia #lacemurah #sayajuallace #lacepengantin #lacenikah #lacetunang #lacemalaysia #geometrylace #sayajualgeometrylace #geometrylacemurah #geometrylacecantik #gridlacemurah #gridlacecantik #lacecantik #lacemurahmalaysia #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacesulamcantik #lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£
.
For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya.
.
Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘
.
Love, @adelea.co
.
#sayajuallace#sayajuallacemurah#minazlovers#minazpreloved#bajuraya2018#kainlacemurahmalaysia#bridesmaiddress#sayajualkainlacemurah#gridlace#lacemurahmalaysia#lacemurah#sayajuallace#lacepengantin#lacenikah#lacetunang#lacemalaysia#geometrylace#sayajualgeometrylace#geometrylacemurah#geometrylacecantik#gridlacemurah#gridlacecantik#lacecantik#lacemurahmalaysia#lacemurahcantik#lacecantikmurah#lacesulamcantik#lacesulammurah

πŸ“£πŸ“£CLEARANCE SALEπŸ“£πŸ“£ . For those who like this material but somehow wants to make a design tailored just for you, you can order the material from us. Kain lembut dan design simple yet exclusive. Sweat not, kita jual murah je sebab nak clearkan stok. RM75 je per metre ya. . Kalau suka cepat tau sebab limited stok.😘😘 . Love, @adelea .co . #sayajuallace #sayajuallacemurah #minazlovers #minazpreloved #bajuraya2018 #kainlacemurahmalaysia #bridesmaiddress #sayajualkainlacemurah #gridlace #lacemurahmalaysia #lacemurah #sayajuallace #lacepengantin #lacenikah #lacetunang #lacemalaysia #geometrylace #sayajualgeometrylace #geometrylacemurah #geometrylacecantik #gridlacemurah #gridlacecantik #lacecantik #lacemurahmalaysia #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacesulamcantik #lacesulammurah

Latest lacemurahcantik Posts

JAKARTA
RM120.00/meterπŸ‘†
BIDANG 53'
#lacebyfida#lacejakartapreimium#lacemura#lacemurahcantik

JAKARTA RM120.00/meterπŸ‘† BIDANG 53' #lacebyfida #lacejakartapreimium #lacemura #lacemurahcantik

Assalamualaikum. Morning uols! Salam 23 Syawal. πŸ˜˜πŸ’ž Sis nak open order utk lace ni semula warna white sebab dah sold out. πŸ˜‹ Mesti ada yg nak kan?? Ada yg whatsapp/dm sis utk restok semula lace ni. Okey sis turutkan kata2 uols. πŸ˜˜πŸ’ž
.
.
Kalau nak dm/whatsapp/komen tau utk confirm order! Last ambil order 30hb Jun ni! ETA dlm a week. *order with payment ye uols!
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #chantilylace #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Morning uols! Salam 23 Syawal. πŸ˜˜πŸ’ž Sis nak open order utk lace ni semula warna white sebab dah sold out. πŸ˜‹ Mesti ada yg nak kan?? Ada yg whatsapp/dm sis utk restok semula lace ni. Okey sis turutkan kata2 uols. πŸ˜˜πŸ’ž . . Kalau nak dm/whatsapp/komen tau utk confirm order! Last ambil order 30hb Jun ni! ETA dlm a week. *order with payment ye uols! . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #chantilylace #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum n happy wednesday morning ye uols! πŸ˜˜πŸ’ž
.
.
Hitam is officially sold out too! Benda dah cantik, takde lama2 dibiar tak dirembat orang ye dak??😁😁😁
.
.
Kain berkualiti, jahitan yg kemas, baju cantik terletak and beading work is costly ye uols sayang2 semua. For the effort and time taken to produce hasil yg amazing mcm dlm gambar inspired ni. Just to remind uols, nak yg cantik, ada harga yg perlu dibayar untuk tu.
.
.
Another design is still available for preorder. Yes memang tak sama design. But, kita yg buat dia kan? So, kita buatla dia cantik mcm baju inspired ni. 😘😘😘
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #chantilylace #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum n happy wednesday morning ye uols! πŸ˜˜πŸ’ž . . Hitam is officially sold out too! Benda dah cantik, takde lama2 dibiar tak dirembat orang ye dak??😁😁😁 . . Kain berkualiti, jahitan yg kemas, baju cantik terletak and beading work is costly ye uols sayang2 semua. For the effort and time taken to produce hasil yg amazing mcm dlm gambar inspired ni. Just to remind uols, nak yg cantik, ada harga yg perlu dibayar untuk tu. . . Another design is still available for preorder. Yes memang tak sama design. But, kita yg buat dia kan? So, kita buatla dia cantik mcm baju inspired ni. 😘😘😘 . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #chantilylace #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Salam 21 syawal uols!! Ramai yg berkenan chantily lace yg sis post baru2 ni. Tapi maaf sgt2 dah soldout ye. Yg ni design yg hampir sama ye uols. Harga rendah sikit berbanding design yg hot tu. Cuma RM68 semeter uols!! If nak beli per panel pun boleh yer buat wedding. Cepat grab sebelum sold out uols!! Dm/whatsapp utk order! Last 30hb ni. πŸ˜˜πŸ’ž
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Salam 21 syawal uols!! Ramai yg berkenan chantily lace yg sis post baru2 ni. Tapi maaf sgt2 dah soldout ye. Yg ni design yg hampir sama ye uols. Harga rendah sikit berbanding design yg hot tu. Cuma RM68 semeter uols!! If nak beli per panel pun boleh yer buat wedding. Cepat grab sebelum sold out uols!! Dm/whatsapp utk order! Last 30hb ni. πŸ˜˜πŸ’ž . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Salam 21 syawal uols!! Ramai yg berkenan chantily lace yg sis post baru2 ni. Tapi maaf sgt2 dah soldout ye. Yg ni design yg hampir sama ye uols. Harga rendah sikit berbanding design yg hot tu. Cuma RM68 semeter uols!! If nak beli per panel pun boleh yer buat wedding. Cepat grab sebelum sold out uols!! Dm/whatsapp utk order! Last 30hb ni. πŸ˜˜πŸ’ž
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Salam 21 syawal uols!! Ramai yg berkenan chantily lace yg sis post baru2 ni. Tapi maaf sgt2 dah soldout ye. Yg ni design yg hampir sama ye uols. Harga rendah sikit berbanding design yg hot tu. Cuma RM68 semeter uols!! If nak beli per panel pun boleh yer buat wedding. Cepat grab sebelum sold out uols!! Dm/whatsapp utk order! Last 30hb ni. πŸ˜˜πŸ’ž . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Salam 21 syawal uols!! Ramai yg berkenan chantily lace yg sis post baru2 ni. Tapi maaf sgt2 dah soldout ye. Yg ni design yg hampir sama ye uols. Harga rendah sikit berbanding design yg hot tu. Cuma RM68 semeter uols!! If nak beli per panel pun boleh yer buat wedding. Cepat grab sebelum sold out uols!! πŸ˜˜πŸ’ž
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Salam 21 syawal uols!! Ramai yg berkenan chantily lace yg sis post baru2 ni. Tapi maaf sgt2 dah soldout ye. Yg ni design yg hampir sama ye uols. Harga rendah sikit berbanding design yg hot tu. Cuma RM68 semeter uols!! If nak beli per panel pun boleh yer buat wedding. Cepat grab sebelum sold out uols!! πŸ˜˜πŸ’ž . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

πŸ’žπŸ’žπŸ’žInspired!!πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
.
Simple, yet so sweet and elegant. Memang sesuai dgn gelaran raja sehari. 😍😍😍
.
.
Pada brides to be, sis boleh buatkan uols beading dan jahitkan sekali lace ya. *Bergantung pada stok lace yg ada.
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

πŸ’žπŸ’žπŸ’žInspired!!πŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . Simple, yet so sweet and elegant. Memang sesuai dgn gelaran raja sehari. 😍😍😍 . . Pada brides to be, sis boleh buatkan uols beading dan jahitkan sekali lace ya. *Bergantung pada stok lace yg ada. . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum & salam 7 syawal. Selamat tgh hari uols~ Terima kasih cust yg sudi tag sis @aedenmaeralaceparadise dan share gambar baju raya. πŸ˜˜πŸ’ž Peluang menang duit raya menanti uols tau! Aa jom la share2 gambar baju raya uols tu! Alang2 boleh menang duit raya sekali. πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ
.
.
Cust order iron on beads kod AM14 dan susun bentuk diamond ikut kreativiti cust. πŸ˜πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #aedenmaerafeedback #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum & salam 7 syawal. Selamat tgh hari uols~ Terima kasih cust yg sudi tag sis @aedenmaeralaceparadise dan share gambar baju raya. πŸ˜˜πŸ’ž Peluang menang duit raya menanti uols tau! Aa jom la share2 gambar baju raya uols tu! Alang2 boleh menang duit raya sekali. πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ . . Cust order iron on beads kod AM14 dan susun bentuk diamond ikut kreativiti cust. πŸ˜πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #aedenmaerafeedback #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols! Masih mood beraya lagi kan?? Makan hati tak tgk sedara/jiran/saing punya baju raya ada iron on beads bling2??? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Hujung minggu ni mesti ada yg buat open house. So, ini la peluang korang utk tampal baju2 tu dgn diamond kilau2 ni! Confirm sedara/jiran/saing pandang tak bekelip mato ha!
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols! Masih mood beraya lagi kan?? Makan hati tak tgk sedara/jiran/saing punya baju raya ada iron on beads bling2??? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Hujung minggu ni mesti ada yg buat open house. So, ini la peluang korang utk tampal baju2 tu dgn diamond kilau2 ni! Confirm sedara/jiran/saing pandang tak bekelip mato ha! . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Selamat Hari Raya Aidil Fitri! Maaf zahir dan batin dari kami di Aeden Maera Lace Paradise! Andai ada salah silap, terkurang terlebih, kami susun 10 jari mohon maaf mohon ampun ye uols semua!! Jangan simpan dlm ati. 😘Wow! sana sini nmpk cantik bergaya dgn baju raya baru. Siap bling2 lagi! Pakai lace dan iron on beads Aeden Maera Lace Paradise ke tue... πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Selamat Hari Raya Aidil Fitri! Maaf zahir dan batin dari kami di Aeden Maera Lace Paradise! Andai ada salah silap, terkurang terlebih, kami susun 10 jari mohon maaf mohon ampun ye uols semua!! Jangan simpan dlm ati. 😘Wow! sana sini nmpk cantik bergaya dgn baju raya baru. Siap bling2 lagi! Pakai lace dan iron on beads Aeden Maera Lace Paradise ke tue... πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan.
.
Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam zuhur, 18 Ramadhan. . Nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam Sabtu 11 Ramadhan.
.
Hari hujung minggu ni ada ke yg malas nak keluar rumah bersesak sesak berpeluh peluh cari baju raya? Last2 baju tak dapat, letih yg dapat. Huhu!πŸ˜₯
.
Haa nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum uols!! 😘 Salam Sabtu 11 Ramadhan. . Hari hujung minggu ni ada ke yg malas nak keluar rumah bersesak sesak berpeluh peluh cari baju raya? Last2 baju tak dapat, letih yg dapat. Huhu!πŸ˜₯ . Haa nah sis belanja cuci2 mata dgn english cotton vietnam mari. Canteks sangat.😍😍😍 Sis pun berkenan nak wat baju. Baju budak pun comey jugak kalau pakai kain ni. πŸ’πŸ’πŸ’ . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

LACE SERIES TRENDY MODERN DESIGN READY ORDER 🌺🌺MAGALY LACE GREY 149.900 outer bahan burkat, inner bahan satin, beakang ada sltng lingkar dada 96 cm panjang 110 cm (2pics) pisah🌺🌺 wa order only in πŸ’Ÿ0823-2040-8172πŸ’Ÿ
#lacemurah #lacedress #lacecantik #bajulacecantik #lacecantikmurah #lacecantikdanmurah #lacemurahcantik #bajurayalacescantik #bajulacecantikmurah #laceglittercantik #bajucantikcantik #bajucantikmura #bajucantik2019 #bajucantikdananggun #bajucantikbandung #bajumodernmurah #bajudressmodern #bajutrendymurah #jualbajutrendy #bajukerencewek #bajukerenwanita

LACE SERIES TRENDY MODERN DESIGN READY ORDER 🌺🌺MAGALY LACE GREY 149.900 outer bahan burkat, inner bahan satin, beakang ada sltng lingkar dada 96 cm panjang 110 cm (2pics) pisah🌺🌺 wa order only in πŸ’Ÿ0823-2040-8172πŸ’Ÿ #lacemurah #lacedress #lacecantik #bajulacecantik #lacecantikmurah #lacecantikdanmurah #lacemurahcantik #bajurayalacescantik #bajulacecantikmurah #laceglittercantik #bajucantikcantik #bajucantikmura #bajucantik2019 #bajucantikdananggun #bajucantikbandung #bajumodernmurah #bajudressmodern #bajutrendymurah #jualbajutrendy #bajukerencewek #bajukerenwanita

Kod AM05 dalam warna baby blue seperti yg direquest oleh customer. Yg pasti raya nanti mesti makcik makcik curi2 pandang baju Raya 2019 customer sis ni! πŸ‘πŸ˜πŸ‘πŸ˜πŸ‘πŸ˜
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding
Kod AM29 ni memang antara kod yg paling hot dikalangan customer. Design unik dan sweet ala2 baju butik taw uols!! Tunggu apa lagi jom cepat dapatkan iron on beads ni utk baju Raya 2019! πŸ˜˜πŸ’ž
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #irononbeads #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding
Arianna Exclusive
Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss
Material : moss crepe lace 3d flower
.
.
S/M⭐
Shoulder 14.5
Bust :34-36.5
Sleeves :22
Top length : 35
.
.
Skirt.
Waist.24-26/28
Hips :38
Length :41
.
.
LXL ⭐
Shoulder :15
Bust : 38-40
Sleeves :22
Top lenght: 35
Skirt.
Waist :30
Hips : 40
Length :41
.
.
⭐zip belakang baju
⭐zip tgn
⭐fully lace depan belakang
#bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss Material : moss crepe lace 3d flower . . S/M⭐ Shoulder 14.5 Bust :34-36.5 Sleeves :22 Top length : 35 . . Skirt. Waist.24-26/28 Hips :38 Length :41 . . LXL ⭐ Shoulder :15 Bust : 38-40 Sleeves :22 Top lenght: 35 Skirt. Waist :30 Hips : 40 Length :41 . . ⭐zip belakang baju ⭐zip tgn ⭐fully lace depan belakang #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive
Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss
Material : moss crepe lace 3d flower
.
.
S/M⭐
Shoulder 14.5
Bust :34-36.5
Sleeves :22
Top length : 35
.
.
Skirt.
Waist.24-26/28
Hips :38
Length :41
.
.
LXL ⭐
Shoulder :15
Bust : 38-40
Sleeves :22
Top lenght: 35
Skirt.
Waist :30
Hips : 40
Length :41
.
.
⭐zip belakang baju
⭐zip tgn
⭐fully lace depan belakang
#bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss Material : moss crepe lace 3d flower . . S/M⭐ Shoulder 14.5 Bust :34-36.5 Sleeves :22 Top length : 35 . . Skirt. Waist.24-26/28 Hips :38 Length :41 . . LXL ⭐ Shoulder :15 Bust : 38-40 Sleeves :22 Top lenght: 35 Skirt. Waist :30 Hips : 40 Length :41 . . ⭐zip belakang baju ⭐zip tgn ⭐fully lace depan belakang #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive
Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss
Material : moss crepe lace 3d flower
.
.
S/M⭐
Shoulder 14.5
Bust :34-36.5
Sleeves :22
Top length : 35
.
.
Skirt.
Waist.24-26/28
Hips :38
Length :41
.
.
LXL ⭐
Shoulder :15
Bust : 38-40
Sleeves :22
Top lenght: 35
Skirt.
Waist :30
Hips : 40
Length :41
.
.
⭐zip belakang baju
⭐zip tgn
⭐fully lace depan belakang
#bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss Material : moss crepe lace 3d flower . . S/M⭐ Shoulder 14.5 Bust :34-36.5 Sleeves :22 Top length : 35 . . Skirt. Waist.24-26/28 Hips :38 Length :41 . . LXL ⭐ Shoulder :15 Bust : 38-40 Sleeves :22 Top lenght: 35 Skirt. Waist :30 Hips : 40 Length :41 . . ⭐zip belakang baju ⭐zip tgn ⭐fully lace depan belakang #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive
Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss
Material : moss crepe lace 3d flower
.
.
S/M⭐
Shoulder 14.5
Bust :34-36.5
Sleeves :22
Top length : 35
.
.
Skirt.
Waist.24-26/28
Hips :38
Length :41
.
.
LXL ⭐
Shoulder :15
Bust : 38-40
Sleeves :22
Top lenght: 35
Skirt.
Waist :30
Hips : 40
Length :41
.
.
⭐zip belakang baju
⭐zip tgn
⭐fully lace depan belakang
#bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss Material : moss crepe lace 3d flower . . S/M⭐ Shoulder 14.5 Bust :34-36.5 Sleeves :22 Top length : 35 . . Skirt. Waist.24-26/28 Hips :38 Length :41 . . LXL ⭐ Shoulder :15 Bust : 38-40 Sleeves :22 Top lenght: 35 Skirt. Waist :30 Hips : 40 Length :41 . . ⭐zip belakang baju ⭐zip tgn ⭐fully lace depan belakang #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive
Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss
Material : moss crepe lace 3d flower
.
.
S/M⭐
Shoulder 14.5
Bust :34-36.5
Sleeves :22
Top length : 35
.
.
Skirt.
Waist.24-26/28
Hips :38
Length :41
.
.
LXL ⭐
Shoulder :15
Bust : 38-40
Sleeves :22
Top lenght: 35
Skirt.
Waist :30
Hips : 40
Length :41
.
.
⭐zip belakang baju
⭐zip tgn
⭐fully lace depan belakang
#bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Arianna Exclusive Price :Rm145 free postage sem /add rm10 for ss Material : moss crepe lace 3d flower . . S/M⭐ Shoulder 14.5 Bust :34-36.5 Sleeves :22 Top length : 35 . . Skirt. Waist.24-26/28 Hips :38 Length :41 . . LXL ⭐ Shoulder :15 Bust : 38-40 Sleeves :22 Top lenght: 35 Skirt. Waist :30 Hips : 40 Length :41 . . ⭐zip belakang baju ⭐zip tgn ⭐fully lace depan belakang #bajurayamurah #bajurayacantik #bajurayamurahcantik #bajurayaterkini #bajuraya2019 #kurungmodenmurah #kurungmodencantik #kurungmodenmurahcantik #kurungmodenmurahmalaysia #lacecantik #lacemurah #lacemurahcantik #kurunglacemurah #kurunglaceterkini #kurunglaceraya #kurunglacemurahmalaysia

Eyelashlaces ready utk dipos. Minggu lepas pun berderet eyelashlace kena rembat. πŸ˜„Tq customer yg borong eyelashlaces! Founder2 shawl and baju bila lg nak borong dari @aedenmaeralaceparadise 3 pcs RM30 still on! bila2 masa je tau akan close promo!
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #gengcikgusekolah #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Eyelashlaces ready utk dipos. Minggu lepas pun berderet eyelashlace kena rembat. πŸ˜„Tq customer yg borong eyelashlaces! Founder2 shawl and baju bila lg nak borong dari @aedenmaeralaceparadise 3 pcs RM30 still on! bila2 masa je tau akan close promo! . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #gengcikgusekolah #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Happy Monday uols!😘
.
.
Tengok yg ini uolz! Letak soft eyelashlace kat lengan macam ni pun cantik! Sweet je tak over.😍 Pilih warna pastel sure masuk dgn semua pilihan warna baju. Tak terlambat pun nak request kat tailor supaya tambah lace cenggini kat lengan uols. Why? Sebab yg ni dah siap baju pun leh add on. Macam iron on beads jugak. .
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #gengcikgusekolah #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum. Happy Monday uols!😘 . . Tengok yg ini uolz! Letak soft eyelashlace kat lengan macam ni pun cantik! Sweet je tak over.😍 Pilih warna pastel sure masuk dgn semua pilihan warna baju. Tak terlambat pun nak request kat tailor supaya tambah lace cenggini kat lengan uols. Why? Sebab yg ni dah siap baju pun leh add on. Macam iron on beads jugak. . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #gengcikgusekolah #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum dan selamat menunaikan solat Maghrib! Ni lagi satu contoh design yg guna borderlace di bahagian dada. Borderlace grey atau silver memang match dgn kuning tau! Mcm baju sherry ibrahim ni dan baju kawen bella dally haritu sape ingat!
.
.
#borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #gengcikgusekolah #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding

Assalamualaikum dan selamat menunaikan solat Maghrib! Ni lagi satu contoh design yg guna borderlace di bahagian dada. Borderlace grey atau silver memang match dgn kuning tau! Mcm baju sherry ibrahim ni dan baju kawen bella dally haritu sape ingat! . . #borderlace #borderlacemurah #eyelashlace #eyelashlacemurah #irononbeads #patchlace #patchlacemurah #lace #lacemurah #lacemurahcantik #lacecantikmurah #lacemalaysia #kainlace #kainlacemurah #lacebajukurung #innereyelashlace #lacerm10 #bunga3d #bazarpaknil #softlace #borderlacecantik #bajukahwin #gengcikgusekolah #lacevietnam #laceindonesia #lacehunting #bajuraya2019 #murah #weddingmalaysia #wedding